E-væske

E-væske: Hvis du er nybegynder for e-cigaretter, er chancerne for, at du ikke har nogen idé om, hvilken type e-juice eller dampvæske, der fungerer bedst på din e-cigaret. Vi har gjort jobbet for dig!

Med over 500 overkommelige og førsteklasses juice-smag fra hele verden garanterer vi, at du finder din nye yndlings e-væske, der passer til dit e-cigaretsæt. Uanset om du har en nybegynder e-cig, Pod Set, Sub Ohm Set eller fyldt Pod Set.

Så hvis du er nybegynder på udkig efter starterjuice med en simpel tobaksblanding, eller hvis du er en cloud chasing vaper, der jagter vaper på udkig efter en shortfill e-væske fyldt med de mest spændende smag fra din sub-ohm-enhed, har vi det på E-cigaret Europa.

E-væske

Se våre e-juice smaker

Hvad er e-væske?

E-væske, e-juice eller dampvæske er den væske, der bruges i alle elektroniske cigaretter. Den består af fire hovedkomponenter, som er propylenglycol, vegetabilsk glycerin, nikotin i nogle tilfælde og smagsstoffer. Alle e-væsker, der sælges af os, overholder de regler, der håndhæves af den danske regering. Der er hundredvis af vidunderlige smag at vælge imellem, alle unikke og med deres egne smag. For mere information om e-juice, tjek spørgsmål og svar! Hvis du har spørgsmål, kan du chatte med os nederst til højre eller kontakte os her.

Hvad er shortfills e-væske?

Shortfills e-væske er større versioner af standard 10 ml flasker (e-væske med nikotin), med undtagelse af ikke at have nikotin. Disse flasker er formet på en sådan måde, at de fylder mindre end flaskestørrelsen, hvorfor de kaldes shortfill, hvilket gør det muligt at blande en 10 eller 20 ml nikotinbooster for at skabe den nødvendige nikotinstyrke for hver enkelt. For eksempel har en 60 ml flaske shortfill kun 50 eller 40 ml væske, så en 10 eller 20 ml nikotinbooster kan blandes i og skabe en styrke på 3 mg (milligram) nikotin. Shortfill e-væske er således flasker med væske, der ikke er fyldt til toppen, så nikotinforstærkere eller nikotinbaser kan tilsættes.

Hva er forskjellen mellom PG (propylenglykol) og VG (vegetabilsk glyserin)

Hvad er forskellen mellem PG (propylenglycol) og VG (vegetabilsk glycerin)?

PG bruges, da det giver en bedre halshit eller nikotinfølelse, så brugeren får en lignende følelse som cigaretrygning. VG bruges til at få en bedre smagsoplevelse og producerer en tykkere sky af damp. Både PG og VG bruges under forskellige forhold i e-cigaretter såsom 70-30, 80-20 osv., Og begge har forskellige egenskaber, der er nyttige. Disse produkter er blevet brugt i nogen tid i teaterrøgmaskiner, da de producerer så tæt damp og er sikre at indånde. PG står for propylenglycol (en kunstig blanding) og VG står for vegetabilsk glycerin (en naturlig blanding.) Disse blandes i forskellige proportioner for at producere basen af ​​hver e-juice, derefter tilsættes aromastoffer og nikotin (om nødvendigt). At opsummere; PG giver en bedre nikotinfølelse, og VG giver en bedre smag og en tættere damp. Læs mere om PG og VG her!

Spørgsmål & Svar E-væske

Hvad er e-væske?

E-væske har flere navne og kaldes e-juice, dampvæske, dampjuice, smag, væske og så videre. Væsken er supervæsentlig for overhovedet at kunne dampe, da det er væsken, der omdannes til damp i din tank. E-juice fås i en række forskellige smagsvarianter, mængder, farver og teksturer. Når du vælger en fordamper, er det en god ide at vælge, hvad din tank er designet til. Væsker fås i mange forskellige størrelser. De fås i så lavt som 10 ml, både i dampklar væsker og mini Shake'N'Vape sæt, shortfill væsker i 50 ml, 60 ml, 70 ml, 80 ml, 120 ml.

Hvad er e-juice lavet af?

1) Aroma (aromastoffer) 2) Vegetabilsk glycerin (VG) 3) Propylenglycol (PG) 4) Nikotin.

Hvad er PG og VG?

Når du taler om 50/50 og 70/30, taler du om mængden af VG / PG i væsken, så når du taler om 70/30, taler du om væske med 70% VG og 30% PG . VG er tykkere end PG og er derfor sværere for coilen at fordampe. VG bruges til at fremstille damp, så jo mere VG der er i væsken, jo større og mere kraftfuld coil skal du bruge, og jo større, tykkere skyer får du. Hvis du bruger for tyk væske med for lille coil, kan du opleve en brændt smag, fordi coilen ikke når væsken, og den begynder at brænde i vandet, og det er det, der giver den dårlige smag. PG bærer smagen. Når du går ned til VG og op til PG, får du mindre damp, men en mere intens smag. Omvendt, når du vælger en væske med et højere indhold af VG, får du mere damp og mindre smag.

Er e-juice farlig?

Som nævnt består e-væske af propylenglycol og vegetabilsk glycerin. Men hvad er disse to komponenter nøjagtigt? og er de farlige? Det korte svar er - nej. Hverken VG eller PG har vist sig at være kræftfremkaldende og er begge godkendt i Danmark. Vegetabilsk glycerin er en farveløs, lugtfri, tyktflydende væske ekstraheret fra vegetabilske fedtstoffer. Det absorberer let vanddamp fra omgivelserne og er derfor godt til dampfremstilling. Glycerin bruges også i hudcremer og andre kosmetiske produkter på grund af dets fugtgivende egenskaber og bruges i mad og drikke som konserveringsmiddel og fugtighedscreme. Propylenglycol svarer til glycerol, idet det bruges som fugtighedsmiddel og opløsningsmiddel. Desværre har propylenglycol et dårligt ry, fordi det engang blev sagt, at der var tilsat kølemiddel. Dette er ikke forkert - men misforstået. Propylenglycol har en giftig slægtning kaldet ethylenglycol. Det er vigtigt at skelne mellem de to. Ethylenglycol blev brugt i blandt andet kølemiddel og andet frostvæske. Propylenglycol anvendes mange steder som et ikke-giftigt alternativ til ethylenglycol, for eksempel i drikkevandssystemer. Propylenglycol har e-nummeret E1520 og bruges i kager, supper i pulverform og revet ost for at forhindre, at produkterne klumper sig sammen.

Hvilke typer e-væsker er der?

Der er flere forskellige typer e-væsker. 1) 10 ml e-væske med nikotin, 2) Shake'n'Vape, 3) Shortfill og 4) Selvblanding (juice du blander selv).

Hvilken e-juice skal jeg vælge?

Når du vælger e-væske, skal du finde ud af, hvilken aroma du kan lide og ønsker. Aromaen er selvfølgelig et spørgsmål om smag. Der er et uendeligt antal forskellige typer, så det hjælper med at begrænse jagten for at finde ud af, om du vil have tobak, frugt, mynte, slik eller noget andet. Kort sagt handler det om at prøve og finde ud af, hvad der er tilfredsstillende og behageligt at dampe for dig.