E-Cigaret Startsæt

Leder du efter en ny vape eller e-cigaret, opdag det ideelle e-cigaret startsæt til dig fra vores udvalg af e-cig. Her vil du kunne vælge mellem en række forskellige stilarter lige fra e-cigarett startsæt til mere avancerede enheder. Vi valgte at inkludere e-cig sæt, der indeholdt kompakte designs, brugervenlige funktioner og lommevenlige egenskaber, så du kunne få den bedste dampoplevelse. Du vil også finde e-cigaret modeller leveret af førende mærker som Smok, Aspire og Eleaf. Se venligst også vores nyttige vejledninger og sektioner med ofte stillede spørgsmål om e-cigaretter for at få mere information om, hvordan du vælger dit første startsæt? Og hvad er de forskellige typer af e-cigaretter? Få dine e-cigaretter her.

Viser 1–28 af 284 resultater

Hvis du vil skifte fra konventionelle cigaretter eller bare prøve at dampe, så føler vi, at et af disse sæt vil være dit bedste bud. Hvis du vil have mere information om nogle af de vape-sæt eller e-cig-mærker, der er dækket i denne artikel, opfordrer vi dig til at kontakte vores kundeservice for at diskutere. Teamet er altid mere end glade for at give nye vapers og erfarne vapers vejledning og hjælp.

Hvis du allerede ryger cigaretter

Hvis du i øjeblikket ryger cigaretter og søger at minimere din risiko for luftvejs- og kardiovaskulær sygdom, kan det være værd at skifte til vaping. Vaping er sikrere end rygning, især hvis du bruger en væske, der ikke indeholder nikotin. Dette er sandt af en række årsager. For det første indeholder vape-væske langt færre forurenende stoffer og toksiner, end almindelige cigaretter gør. Dette gælder især, hvis du bruger vape-væsker af højeste kvalitet, som dem vi sælger i vores webshop.

En af de største fordele ved vaping i forhold til at ryge cigaretter er, at mund til lunge vaping kan give dig et meget dybere og mere tilfredsstillende træk uden at skulle bekymre dig om at indånde alle de forurenende stoffer, som en cigaret indeholder. Mund til lunge-vaping (eller MTL-vaping) er en af ​​de bedste måder at få en fantastisk vaping-oplevelse på, selvom din e-væske ikke indeholder nikotin. Med en vape pen, der tilbyder den bedst mulige dampproduktion, kan du få den bedst mulige oplevelse.

For dem af os, der ønsker at holde op med at ryge, er skiftet til vaping en fantastisk måde at forbedre hjertesundheden og mindske sygdomsrisikoen. Begynd at dampe i dag, og du kan give din krop en pause fra de giftstoffer og kemikalier, som konventionelle cigaretter indeholder. Din krop vil sandsynligvis takke dig for det i det lange løb!

Hvor sikre er e-cigaretter?

Dette har været et af de mest populære spørgsmål inden for vaping siden begyndelsen. I modsætning til hvad mange tror, ​​er e-cigaretter meget sikre og er blevet vurderet til at være 95 % mindre skadelige af NHS, såvel som forskellige andre kilder. Dr. Konstantinos Farsalinos M.D., en af ​​de førende autoriteter inden for sundhed og forskning i e-cigaretter, har offentliggjort snesevis af undersøgelser, der viser effekten af ​​rygning vs. damp. En særlig undersøgelse af Dr. Farsalinos er baseret på forskning i virkningen af ​​rygning og dampning på arteriernes elasticitet, hvilket yderligere beviser, at e-cigaretter er mindre skadelige end tobakscigaretter.

Hvad er den bedste 'E-Cig' til at hjælpe mig med at holde op med at ryge
Hvis du ønsker at skifte til vaping, er der masser af muligheder for din første enhed. Vores mest anbefalede enhed er The One Kit. Det ene sæt er designet af vores dedikerede team af ingeniører gennem mange års forskning og udvikling, for at være det bedste valg for enhver, der ønsker at skifte. Dette komplette sæt blev vores mest succesrige e-cigaret og har modtaget intet andet end gode anmeldelser lige siden.

Hvilke typer e-cigaretter er der på markedet?

De grundlæggende "starter e-cigaretter" eller vape startsæt er den enkleste form og er meget nemme at bruge.
Pod Kits minder meget om start-e-cigaretterne, selvom spolen og tanken er en enkelt enhed, der skal fastgøres til enheden. Poderne er nemme at udskifte og er blandt de nemmeste enheder at bruge
Sub Ohm-enheder er rettet mod mere avancerede brugere, da de kræver en vis knowhow for at kunne betjene og bruge. Sub Ohm Coils er varmeelementer i enheden, men måler under 1,00 Ω. Strømkravene er anderledes end standardspoler, og dampstilen ændrer sig også.

Hvad du skal vide, før du køber dit første E-cigaretsæt

E-cigaretter er anderledes end almindelige tobakscigaretter, i den forstand at de bruges meget forskelligt.

Virkningen af ​​dampning og rygning forbliver den samme, men der er ingen fast tid til at stoppe med at dampe. Ryger en almindelig cigaret, slukkes de, når de når numsen, men e-cigaretter skal bruges, indtil damperen er tilfreds med deres nikotinindtag.
Spoler er varmeelementerne inde i en e-cigaret, som fordamper e-væsken og skal udskiftes regelmæssigt, en gang om ugen eller deromkring, afhængig af brug. Varmeelementet kan blive mindre effektivt som tiden går, på grund af opbygningen af ​​kulstof på spolen, produceret af e-væsken.
Dit nikotinniveau skal være lig med eller lidt højere end dine tidligere tobakscigaretter. Grunden til dette er, at igen, e-cigaretter adskiller sig, og nikotinleveringen gør det også. Hver bruger skal sikre sig, at deres e-væske nikotinniveauer er korrekte, og en simpel tur til en af ​​vores butikker i enten Camden, Wembley eller Fleet Street kan give dig en førstehåndsguide ved at give dig mulighed for at prøve en række væsker.
Oplad altid dine batterier, da det sidste, du skal bruge, er at blive fanget med et dødt batteri, halvvejs gennem dagen. Vi anbefaler at købe ekstra batterier, for en sikkerheds skyld.

E-Cigaret FAQ

Hvad er de bedste e-cigaretter?

Dette kan variere afhængigt af den person, der bruger e-cigaretten. Hvis du kommer fra en cigaretrygningsbaggrund, ville et MTL-startsæt være ideelt. De giver et nikotin-halsslag, der ligner en cigaret. Hvis du er fra en shisha-baggrund, ville et Sub Ohm vape-kit være en fantastisk mulighed. Sub Ohm Kits giver en mere tæt dampproduktion end et MTL Kit og skabte en øget, mere intens smagsproduktion.

Er e-cigaretter og vape det samme?

Ja, både en E-Cigaret og Vape beskriver det samme. Begge består af en batteridreven enhed, en tank, der huser en coil og e-væske. Afhængigt af din præference og personen, vil nogle mennesker kalde deres vape for en e-cigaret eller et Vape Kit.

Hvad er den bedste producent af e-cigaret?

Dette vil variere afhængigt af en persons egen oplevelse med vaping. Der er et stort udvalg af vape kit-producenter, hvor nogle af de større navne i vape-industrien er Smok, Innokin og Aspire. Mange mennesker har brugt mindst ét produkt fra disse virksomheder.

Hvilken e-cigaret er bedst til en ny damper?

Der er et stort udvalg af starter vape kits, og det kan virke skræmmende i starten. Et af vores mest succesfulde produkter til dato er dog vores helt eget One Kit, som er et godt valg til nye vapers. Den giver 14W konsistent effekt, som overføres til 1,5 Ohm MTL-spolen inde i tanken. Dette vil sikre, at du får en fantastisk vape, med masser af skyer og en lækker smagsproduktion. One Kit er blevet et go-to kit for en masse vapers, nye og erfarne, på grund af den utrolige ydeevne af dette dejlige vape-kit i penstil.

Hvor meget koster e-cigaretter?

Prisen på en helt ny E-Cigaret eller Vape Kit kan variere alt efter hvad det er du leder efter. Du kan få et start-vape-kit til omkring 200 - 400 kr, og dette vil omfatte alt, hvad du skal bruge for at begynde at vape med det samme (undtagen E-Liquid). Hvis du leder efter et Sub Ohm Vape Kit, skal du forvente at bruge £40+. Årsagen til prisstigningen på et Sub Ohm vape kit sammenlignet med et Starter Kit skyldes, at teknologien i et Sub Ohm Kit er meget mere avanceret. Sub Ohm Kits kan indeholde meget avancerede chips, som giver dig mulighed for at bruge tilstande såsom temperaturtilstand, kurvewatt-mod og også have en lang række forskellige funktioner!

Er den elektroniske cigaret skadelig?

Selvom nikotin er et vanedannende stof, er elektroniske cigaretter 95 % mere sikre end cigaretter ifølge Public Health England Er e-cigs vanedannende - Nikotin indeholdende e væske kan være vanedannende, hvis det ikke bruges korrekt som et rygealternativ.

Hvad er bedre e-cig vs cigaret?

E-cig er 95 % mere sikre end cigaretter og er et af de mest populære rygehjælpemidler.

Hvordan vælger jeg en e-cigg?

At vælge den rigtige e-cigg til dig starter med, hvor mange cigaretter du ryger om dagen. Hos E-Cigaret Europe har vi hjulpet tusindvis med at skifte med de bedste e-cigg-sæt, tjek vores praktiske guide til at finde den bedste e-cigg.

Er e-cigaret sikrere end cigaretter?

Public Health England hævder, at e-cigaretter er omkring 95 % mindre skadelige end tobak.

Hvad er de vigtigste forskelle mellem e-cig vaporizers?

Den største forskel mellem forskellige e-cig vaporizers er, at nogle kommer med fjernelsesbatterier, mens andre har indbyggede batterier.

Udløber e-cigaret e-væske nogensinde, og hvordan ved du det?

E-Cigaret væske der indeholder nikotin, har en holdbarhed på 2 år. Du kan se, om en e-cigaret e-væske er udløbet ved at se på farven over tid. Den får en mørkegul farve.

Hvordan virker vapes?

Vape-sæt fungerer ved at opvarme vape-væsken inde i en pod eller en tank, vape-juicen opvarmes via coilen, og denne producerer derefter dampe meget ligesom damp.

Engangs e-cigaretter at købe?

Ja her på E-Cigaret Europe sælger vi engangs e-cigaretter, du kan finde alle de bedste engangs vapes i vores sektion ovenfor inklusive svar på spørgsmål og det seneste fra topmærker såsom Elf Bar.